Konferens Stockholm

I Stockholm hittar du snabbt och enkelt massor av alternativ för din konferens - problemet är nästan att valmöjligheterna att så stora att det tar tid att hitta rätt och välja rätt. På den här sidan samlar vi några givna toppresurser för dig som vill boka konferens i Stockholm. 

Det är egentligen ingen mening att gå över ån efter vatten som man brukar säga och därför tänkte vi börja med att rekommendera en sida som har samlat massor av högklassiga konferensanläggningar på en och samma plats. Vi tänker då på konferenserstockholm.nu som, liksom du förmodligen kan lista ut, är en stor resurs för den som vill boka konferens Stockholm, och vill få en snabb överblick av många olika konferensanläggningar. Här finns även en hel del roliga och intressanta råd (i artiklar) för dig som är konferensbokare och behöver inspiration. 

Konferens i Stockholm med Klass - Steningevik Konferensanläggning!

På Steningevik Konferensanläggning i Stockholm står mötet mellan människor – kollegor och vänner – i fokus. Men det är, som företaget skriver på sin hemsida, "flera möten som gör helheten. Mötet med oss till exempel – i receptionen, vid bokningen, i restaurangen och vid andra tillfällen." Steningevik har under många år arbetat för att göra konferenser så minnesvärda som möjligt, och ryktet säger att de lyckas väldigt ofta. Rekommenderas! (Dessutom har de en väldigt informativ och rolig hemsida. Bara den är värd ett besök!) 

Hemsida: http://www.steningevik.se/

Konferens i Stockholm med Möjligheter - Citykonferensen. 

Citykonferensen Ingenjörshuset är ett professionellt konferens center och centralt beläget alternativ för dig som letar efter konferens i Stockholm. Central placering innefattar drygt tvåtusen hotellrum inom gångavstånd samt konferenslokaler för allt mellan två till 240 deltagare. Här finns alltså möjlighet för både små och stora konferenser med fördelen av allt som centrala Stockholm erbjuder. 

Hemsida:http://www.citykonferensen.se/

 

Konferensanläggning Stockholm de luxe: Sturebadet

Sturebadet i Stockholm är verkligen the place to be för konferens i Stockholm där SPA, avkoppling och själslig vård är av vikt. Toppklass rakt igenom: mat, service, personal och möjlighet till en konferens ni aldrig glömmer.

Sida för konferens Stockholm: http://www.sturebadet.se/sturebadet/konferens/1029048-konferens-startsida

Välkommen till en given resurs för konferens och hotell! På den här sajten hittar du framförallt konferensanläggningar med bas i Stockholm, Göteborg och Malmö. Även tips, info och guider för en lyckad konferens. 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)